Over Ons

OVER JAEY STORE

JAYE store is opgericht door de familie Y. Bosch en specialiseert zich op sportieve bovenkleding en accessoires, die voorzien zijn van stijlvolle Indonesische batik motieven. Met dit batik concept zijn we uniek in Nederland. Onze producten zijn authentiek en traditioneel en zijn geschikt voor zowel heren als dames.

Als bedrijf zijn we ook bewust bezig om mee te helpen aan een schoon milieu. Om deze reden gebruiken we zo min mogelijk plastic en richten we ons op duurzaamheid. We werken samen met leveranciers die eco-logisch gecertificeerd zijn en staan achter verschillende organisaties als The Ocean Cleanup en de Plastic Soup Foundation. Als webshop zijn we geverifieerd door WebwinkelKeur en mogen met trots ons WebwinkelKeurmerk tonen.

 

embleem 2022

OVER DE OPRICHTER

Yannick is van Surinaams Nederlandse afkomst en kwam op het idee een eigen bedrijf te starten in casual bovenkleding en sportartikelen. Ondernemen zit hem in het bloed. Als voormalig sporter, kwam het idee om sportkleding te combineren met stijlvolle batik motieven. Dit idee kwam van zijn vrouw die van Indonesische komaf is. Met dit unieke concept wordt de oude Indonesische batik kunst in stand houden gehouden en gemoderniseerd in een lifestyle. Na lang plannen en te realiseren werd op 8 augustus 2016 JAEY store opgericht. Onder de JAEY store valt tevens de handelsnaam YBBRAND wat het persoonlijke sportmerk is.

Het sportmerk heeft als doel sporters te voorzien van bijzondere sport bovenkleding. Hiervoor is een unieke sport collectie uitgebracht met batik invloeden. We produceren niet alleen sportieve kleding, maar verzorgen ook trainingen. Wil je meer weten over de training van JAEY store? kijk dan op www.traineryann.com voor meer info.