Over Ons

OVER YBBRAND

YBBRAND is opgericht door de familie Y. Bosch en staat bekend om producten met Indonesische batik motieven. Met name om de stijlvolle batik motieven als batik parang en kawung die we verwerken in onze producten. Onze producten zijn authentiek en traditioneel. Wij richten ons voornamelijk op heren en dames T-shirts. Met dit batik concept zijn we uniek in Nederland.

Als groen bedrijf zijn we ook bewust bezig om mee te helpen aan een schoon milieu. Om deze reden gebruiken we zo min mogelijk plastic en richten we ons op duurzaamheid. We werken daarom ook alleen samen met leveranciers die eco-logisch gecertificeerd zijn en staan achter verschillende organisaties als The Ocean Cleanup en de Plastic Soup Foundation. Als webshop zijn we geverifieerd door WebwinkelKeur en mogen met trots ons WebwinkelKeurmerk tonen.

 

OVER DE OPRICHTER

Ik ben Yannick Bosch oprichter van YBBRAND wat staat voor Yann Bosch Merk. Het concept bestaat uit het verwerken van batik motieven in basic en sport T-shirts. Met dit concept wil ik de focus leggen op de avontuurlijke en sportieve levensstijl. Ik ben niet alleen actief bezig met mijn eigen productie lijn, maar ook als fitness / martial art instructeur. Ik geef lessen onder de naam Trainer Yann (Full Intensive Training) wat tevens een handelsmerk is van YBBRAND.

Voor de training heeft YBBRAND een unieke sport collectie uitgebracht met batik invloeden. De sport collectie  is verkrijgbaar voor zowel man als vrouw in de maten S | M| L. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van het officiële Full Intensive Training embleem.

Wil je meer weten over mijn training lessen? kijk dan op www.traineryann.com voor meer info.