T-shirt met batik print

We willen de focus meer leggen op batik T-shirts. T-shirts zijn het hele jaar door te dragen. Hier gaan we op inspelen met leuke batik invloeden. Bij de T-shirt collectie voegen we ook de batik sportcollectie toe. De batik sportcollectie zal bestaan uit sport shirts met batik prints en zal voorzien zijn van het YBtraining embleem. YBtraining is onderdeel van YBBRAND en de persoonlijke training organisatie van Y. Bosch die zich richt op fitness begeleiding.

YBBRAND gaat een aantal veranderingen maken

Zo zal de collectie dus gaan bestaan uit batik T-shirts. Eens per jaar brengen we een limited edition batik collectie uit. De collectie zal dan bestaan uit batik blouses, hemden, jurken, broeken en accessoires. YBBRAND zal op deze manier nog unieker gaan worden. We zijn trots dat wij een van de unieke batik webshops in Nederland zijn en met deze stap gaan wij ons concept unieker maken.

Momenteel zijn we druk bezig met de nieuwe collectie van T-shirts. De collectie zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren voor zowel d man als vrouw. Momenteel heeft YBBRAND nog geen kids collectie. We zijn ook druk bezig met het bedenken van een batik kids collectie. In de nabije toekomst kunnen wij u alvast melden dat dit eraan komt.

YBBRAND heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en dat blijven we ook doen. Daarom horen we graag van klanten wat zij missen in de collectie. Batik is in Nederland niet snel te vinden, maar die mogelijkheid willen wij aanbieden. Batik is een eeuwenoude kunstvorm die wij niet verloren willen laten gaan. Deze kunstvorm willen wij in een modern nieuw jasjes aan bieden.

Heb je leuke ideeën?
Deze kan je via instagram of Whatsapp doorgeven en wellicht gaan we aan de slag met het verwerken van jou inbreng voor de collectie.