YBBRAND maakt kennis met u
Oprichter

Wij maken graag kennis met u. Ik ben Yann Bosch oprichter van YBBRAND en maak graag kennis met u. Ik ben in verschillende categorieën actief geweest als photomodel, musicus, danser en atleet. Ik heb hier vele jaren plezier van gehad, maar was toe aan wat anders. Het werken voor een bedrijf is totaal niet voor mij weggelegd. Ik vind dit een obstakel voor mijn eigen creatieve mogelijkheden. Ik ben een ondernemer en kwam op het idee mijn eigen merk op te gaan richten. Hier kan ik mijn sportiviteit en plezier in kan verwerken.

Net als mijn vader zit het ondernemen ook in mijn bloed. Toen werd het een kwestie van hoe ik dit zou gaan doen. Eerst het goed opstellen van ideeën en dan de stap nemen om te gaan beginnen. Door veel te spelen met namen kleuren en ideeën, ontstond YBBRAND. Mijn vrouw kwam met het idee van batik. Batik is een unieke stijl en daar staat YBBRAND ook voor. De combinatie van batik en sportiviteit maakt ons uniek. Een stuk sportiviteit is terug te vinden in de fitnesslessen die worden gegeven bij YBBRAND. Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van de lessen die binnenkort te volgen zijn.